Agentie de publicitate bucuresti

Webdesign

Design siteuri web
C2advertising - agentie de webdesign

 

Agentie webdesign

De ce avem nevoie de un website? De ce pentru tipul meu de afacere? Am nevoie de un website daca afacerile mele nu vizeaza mediul virtual?
Raspunsul este DA! Orice business are nevoie de o carte de vizita virtuala pentru ca mediul online reprezinta, in momentul de fata, primul nivel de interactiune, atat intre oameni, cat si intre firme, companii, corporatii.

O carte de vizita sifonata, lipsita de informatii utile si tiparita pe o hartie ieftina va contura o dimensiune negativa a calitatilor si capacitatilor posesorului. In schimb, o carte de vizita cu o grafica deosebita, intuitiva, va fi intotdeauna apreciata si va ajuta la sporirea increderii, atat in posesorul cartii, cat si in businessul pe care acesta il reprezinta.
Insemnatatea se pastreaza si in mediul virtual, un mediu unde nu exista firme prea mici sau companii prea mari, un mediu unde diferenta este data de profesionalismul si maniera in care incercam sa ne vindem produsele si serviciile. In mediul online nu exista pestisori si rechini, ci doar un spatiu in care fiecare pleaca cu sanse egale in tentativa de a capta interesul publicului si de a se promova.

O afacere moderna inseamna un website modern, intuitiv, interactiv.

 

Un site poate fi construit de catre orice programator cu un minim de experienta, dar un site care sa se transforme intr-o adevarata unealta de marketing, intr-un canal eficient de comunicare cu publicul si, in acelasi timp, intr-o aplicatie care sa usureze activitatea personalului companiei necesita ingeniozitate.

Noi aducem, in plus, ideile prin care putem sa transformam un site de prezentare (de brand) intr-un mediu interactiv. Noi ne folosim de cunostintele de webdesign pentru a aduce businessului dumneavoastra avantajul competitiv de care are nevoie pentru a se impune intr-o era a globalizarii.