Agentie de publicitate bucuresti

Optimizare SEO

Vizbilitate si pozitionare naturala

Cand e bine sa faci SEO pentru siteul tau? E de preferat o constructie rapida si mai apoi un serviciu de SEO bine documentat?

 

In general, cam aceasta este marea meteahna a tuturor proprietarilor de siteuri - toti doresc sa le fie livrata lucrarea cat mai repede, fara a tine cont de calitatea continutului si de maniera in care a fost scris codul sursa. O astfel de abordare ofera dezvoltatorilor sansa de a acorda o atentie scazuta detaliilor privind corectitudinea din punct de vedere al criteriilor SEO si, implicit, de a tarifa, ulteriror, suplimentar si mult mai scump, servicii de corectare a websiteului, in conformitate cu normele Google.

Dezvoltarea corespunzatoare a unui website reprezinta piatra de temelie a strategiei de marketing online. Acea parte de SEO onsite este esentiala pentru vizibilitatea initiala a siteului pe motoarele de cautare si pentru indexarea corespunzatoare a tuturor paginilor care intra in componenta lui. Respectarea catorva reguli esentiale inca din faza de proiectare si constructie poate reduce eforturile si costurile ulterioare de promovare. Respectarea criteriilor care stau la baza algoritmilor Google de calcul al relevantei unui website reprezinta startup-ul unui serviciu SEO de calitate care, in cateva luni, poate aduce pozitii de prima pagina pentru tine si afacerea ta.

De ce noi?

Noi nu incercam sa infatisam clientului posibilitati diferite de constructie a unui website, variante care pot aduce dupa ele lipsuri din punct de vedere al perspectivelor de auto-promovare. Noi propunem un proiect de dezvoltare care sa tina cont de toate criteriile de functionalitate, fezabilitate, user friendly si SEO friendly. Nu ne dorim sa scurtam perioada de dezvoltare in defavoarea unor beneficii ulterioare si urmarim fiecare etapa a procesului cu atentia indreptata atat asupra aspectelor de structura si functionalitate, cat si asupra aspectelor de promovare viitoare.

Noi credem cu tarie, ca un serviciu SEO de calitate incepe inca din momentul proiectarii websiteului si continua odata cu dezvoltarea acestuia, cu popularea lui si se desavarseste cu o strategie de link-building bine gandita si targetata pe nevoile si caracteristicile siteului respectiv.