Agentie de publicitate bucuresti

Despre noi

C2advertising , denumire generica a viselor si dorintelor noastre de a face din marketing cea mai utila unealta a managementului modern, s-a concretizat intr-o agentie de publicitate tanara, dar cu idealuri marete.

Cunostintele, experientele si certificarile obtinute ca urmare a interactiunii cu o serie de companii importante din mediul online ne recomanda in incercarea noastra de a dezvolta o agentie de publicitate moderna, bazata pe o viziunea proaspata, indreptata catre dorinta continua de conturare a unui avantaj competitiv stabil.

Orice agentie de publicitate poate propune oferte de promovare atractive, dar numai o agentie de publicitate cu adevarat inovatoare poate transforma un business de nisa intr-o afacere cu perspective globale. Doar un spirit anticipativ poate pune in valoare caracteristile tehnice, evidentiind in acelasi timp, calitatile si latura atractiva a oricarui produs sau tip de serviciu. 

In opinia noastra, nu exista business care sa nu poata fi promovat, sau brand care sa nu aiba nevoie de promovare, exista doar marketeri incapabili sa evidentieze caracteristicile atractive ale produselor sau serviciilor respective. O agentie de publicitate de viitor se remarca tocmai prin acea calitate a marketerilor de a evidentia punctele forte ale oricarui business si de a crea avantaj competitiv in orice nisa a economiei nationale, continentale sau chiar mondiale.

Era degetelor care strabateau volume aurii sau galbene este in schimbare, orizonturile vizand o ramura a marketingului deja prioritara in tarile occidentale, marketingul online. Marketingul online reprezinta prezentul si viitorul perspectivelor de promovare. C2advertising este agentia de publicitate care a constientizat puterea acestei ramuri de marketing si a transformat-o intr-un "must have".

Putem asadar sa ne numim, cu mandrie, o agentie de marketing online, agentie demna de a sustine eforturile de promovare a unei arii largi de business-uri si branduri.

TESTIMONIAL

 

Am apreciat pe parcursul colaborarii noastre seriozitatea si exigenta echipei, flexibilitatea in gestionarea situatiilor si maniera profesionista de raspuns, precum si operativitatea in aplicarea celor convenite. Inca de la inceputul colaborarii noastre, cand timpul de executare a site-ului a fost contra cronometru, echipa C2advertising s-a mobilizat foarte bine, imbinand experienta cu viziunea foarte fresh a celor mai noi tendinte in domeniu, astfel au realizat ceva profesional.
Va multumesc foarte mult si va recomand cu incredere viitoarelor firme.


Elena Rosocha - www.poligraf-psihoterapie.ro

CUM LUCRAM

Misiunea C2advertising nu vizeaza, intr-o maniera care sa primeze, ratiuni de natura financiara. Noi ne dorim sa devenim agentia de publicitate care sa seteze noi standarde in marketingul online si care sa redefineasca publicitatea clasica. Dorim sa ne etalam valoarea prin reusitele clientilor nostri, dorim ca eforturile noastre sa se materializeze in rezultate lor.

Misiunea C2advertising este aceea de a aduce plusul de valoare necesar oricarui client pentru a se impune pe piata pe care activeaza. 

C2advertising - "Your own marketing factory!"

C2advertising nu promite efectul pe care jaratecul il are asupra calului lui Harap-Alb, sau pe care sarutul il are asupra Printului-broscoi. Nu putem crea strategii care, insotite de trei tumbe, sa ne puna pe tava rezultate imediate si permanente. Nu promitem imposibilul - promitem, in schimb, ca eforturile noastre concentrate vor da nastere unor strategii care sa deserveasca nevoile clientilor nostri, care, pe termen lung, sa ofere solutii la evetualele probleme.

C2advertising este agentia de publicitate care nu vinde iluzii, care nu promite mai mult decat poate sa ofere, care inoveaza si care se implica in fiecare proiect ca in cele proprii. Astfel, serviciile noastre se contureaza ca unele sincere, transparente, performante si mereu in slujba clientului.

Nu putem creiona un profil al clientului C2advertising. Orice persoana fizica, institutie, firma, companie, cabinet, entitate care desfasoara activitati, vinde produse sau servicii si are nevoie de promovare, se poate incadra in tiparele clientului agentiei de publicitate C2advertising. Prezenta pe orice tip de piata naste, in mod automat, necesitatea promovarii, necesitatea diferentierii de concurenta.

Noi, C2advertising, suntem cei care descopera nevoile clientilor si care creeaza strategii pentru identificarea solutiilor, pentru implemetarea lor si pentru dezvoltarea avantajului competitiv de care orice business are nevoie pentru a se impune.

De ce noi ?
  • Pentru ca avem viziune
  • Pentru ca putem implementa orice proiect
  • Pentru ca stim cum sa va reducem costurile
  • Pentru ca si noi suntem consumatori de publicitate
  • Pentru ca lucram contra-cronometru
  • Pentru ca avem mereu solutii
  • Pentru ca tu ai nevoie de servicii de calitate

ECHIPA

Cosmin
Cosmin Project Manager

Omul cu viziunea, cu planul, cu abilitatile de comunicare si de marketing. Considera ca orice domeniu are capacitate de autopromovare si orice companie poate deveni globala cu o strategie buna de marketing care sa o sustina.

Violeta
Violeta Senior Marketing Specialist

Certificarile obtinute, experienta in domeniu, colaborarile mutiple cu diferiti clienti, precum si rezultatele obtinute pe conturile pe care a operat o recomada ca fiind consultantul ideal pentru promovarea cu link-uri sponzorizate pe motoarele de cautare.

Cristi
Cristi Sales Manager

Cu o bogata experienta in vanzari si in special a promovarii serviciilor de publicitate, este persoana capabila sa inteleaga nevoile potentialilor clienti si sa le ofere solutii menite sa redimensioneze fiecare nivel al business-ului respectiv.

The Stig
The Stig Director Dept. Programare

"Sky is the limit" sau "nu exista lucruri care sa nu se poata face" sunt expresiile lui favorite. Mereu acumuland, testand si programanad, el este pentru noi si pentru clientii nostri un "Stig" cibernetic - gata mereu sa depaseasca noi bariere.